Verzenden

Bestellingen gedaan binnen Nederland voor 15:30 op dinsdag t/m vrijdag en waarvan de product op voorraad is zal de order door postNL de volgende dag worden geleverd. Kies je voor verzending binnen Nederland en heeft je bestelling een waarde van meer dan €50,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

Wij verzenden onze pakketten over het algemeen via PostNL. Afwijkende pakketten en palletzendingen verzenden wij via DHL, hier kunnen additionele kosten aan verbonden zijn.

Standaardverzending naar België

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

Verzendkosten naar België bedragen voor normale zendingen €10,-.

Kies je voor verzending naar belgie en heeft je bestelling een waarde van meer dan €85,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

Géén same day delivery

Bij Aquafirma doen we niet aan same day delivery, ofwel vandaag besteld, vandaag nog in huis. Same day delivery is namelijk heel goed mogelijk, maar ook slecht voor het milieu. Om het te kunnen realiseren zou onze vervoerder een extra keer per dag langs moeten komen, moet er extra met verschillende vrachtwagens gereden worden naar de distributiecentra en moeten de bezorgers een keer extra met een vaak half lege bus hun bezorgroute rijden. Wij kiezen er dus bewust voor om geen same day delivery aan te bieden, om zo de CO2-voetafdruk van ons logistieke proces weer iets te beperken.

PakjeGemak

Wil je je bestelling afhalen bij een PostNL PakjeGemakpunt? Uiteraard is dit mogelijk bij Aquafirma. Kies voor standaardverzending en selecteer bij uw verzendadres een PakjeGemakpunt. Waar je je bestelling normaal thuisbezorgd krijgt, kun je deze afhalen op een van de vele PostNL PakjeGemakpunten.

Ophalen

Kies je voor ophalen, dan krijg je tijdens het bestel proces de adres gegevens toegestuurd. Wij gaan jou bestelling z.s.p. verzamelen in ons magazijn. Zodra dit voltooit is ontvangt je een mail dat de order kan worden afgehaald.

© 2017 - 2020 Aquafirma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel