Verzenden

Post-NL verzending  

Wij verzenden onze pakketten standaard met PostNL. Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

Bestellingen gedaan binnen Nederland, voor 15:00 op maandag t/m donderdag en waarvan producten op voorraad zijn zullen door postNL de volgende dag worden geleverd. Kies je voor verzending binnen Nederland en heeft je bestelling een waarde van meer dan €70,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

Hoe gaan wij te werk:

 1. Je bestelling wordt door ons ontvangen, je ontvangt een bevestigingsmail.
 2. De order wordt gecontroleerd en jij ontvangt een betaalbevestiging.
 3. Je order wordt door ons direct gepakt, in goede koelverpakking verpakt en weggezet bij -40 graden. 
 4. Rond 20:00 wordt je pakket overhandigt en ontvang je een TRACK AND TRACE.
 5. In 99,4% van de gevallen is het pakket via post-NL binnen 24uur bij de klant.
 6. Doet het pakket er langer over, geen probleem onze verpakking is berekent tot 72uur transporttijd. Wil je toch meer zekerheid van een gekoelde levering? In onze webwinkel is een Tempex verzenddoos bij te bestellen.

Let op! Bij een buitentemperatuur boven de 28 graden (hittegolf) versturen wij geen verzendigen via Post-NL. Dit is wel mogelijk via onze eigen koelvries koerier. 

PakjeGemak

Wil je de bestelling afhalen bij een PostNL PakjeGemak punt? Uiteraard is dit mogelijk bij Aquafirma. Kies voor standaardverzending en selecteer bij uw verzendadres een PakjeGemak punt. Waar je de bestelling normaal thuisbezorgd krijgt, kun je deze dan afhalen op één van de vele PostNL PakjeGemak punten.

Koelvries koerier verzending    

Kies je voor onze Koelvries koerier dan zal deze op een zaterdag worden ingepland. Houd voor bestellen rekening met onze vaststaande routes. Raadpleeg onderstaande kaart van Nederland. Het product wordt 100% diepgevroren afgeleverd ook in de zomer maanden en bij hittegolven.

 • Koelvries koerier, 1ste ZATERDAG v/d maand (Noord-holland, Zuid-holland en Zeeland)
 • Koelvries koerier, 2de  ZATERDAG v/d maand (Groningen, Drente, Overijsel, Gelderland en Flevoland)
 • Koelvries koerier, 3de  ZATERDAG v/d maand (Utrecht, Brabant en Limburg)

Hoe gaan wij te werk:

 1. Je heb gekozen voor koelvries koerier en ontvangt bij bestelling een bevestigingsmail.
 2. Na ordercontrole ontvang jij dezelfde dag nog een betaalbevestiging.
 3. De koerier neemt uitterlijk 24 uur voor de bezorgdag contact op per mail, jij ontvangt het tijdstip van levering. 

Verzending naar België

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen. Verzendkosten naar België bedragen voor normale zendingen €10,85. Kies je voor verzending naar België en heeft je bestelling een waarde van meer dan €100,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

Afwijkende verzending

Afwijkende pakketten en palletzendingen verzenden wij via DHL, hier kunnen additionele kosten aan verbonden zijn. Neem voorafgaande aan de bestelling contact met ons op voor een passende prijsopgave. 

Géén same day delivery

Bij Aquafirma doen we niet aan same day delivery, ofwel vandaag besteld, vandaag nog in huis. Same day delivery is namelijk heel goed mogelijk, maar ook slecht voor het milieu. Om het te kunnen realiseren zou onze vervoerder een extra keer per dag langs moeten komen, moet er extra met verschillende vrachtwagens gereden worden naar de distributiecentra en moeten de bezorgers een keer extra met een vaak half lege bus hun bezorgroute rijden. Wij kiezen er dus bewust voor om geen same day delivery aan te bieden, om zo de CO2-voetafdruk van ons logistieke proces weer iets te beperken.

© 2017 - 2023 Aquafirma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel