Verzenden

Verzenden van bestelling

Bestellingen gedaan binnen Nederland voor 15:00 op maandag t/m Donderdag en waarvan de product op voorraad is zal de order door postNL de volgende dag worden geleverd. Kies je voor verzending binnen Nederland en heeft je bestelling een waarde van meer dan €60,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

Post-NL 24H verzending.

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

 

Wij verzenden onze pakketten standaard PostNL. Afwijkende pakketten en palletzendingen verzenden wij via DHL, hier kunnen additionele kosten aan verbonden zijn.

Hoe gaan wij te werk:

 1. Je bestelling wordt door ons ontvangen, je ontvangst een bevestigingsmail.
 2. De order wordt gecontroleerd en jij ontvangt een betaalbevestiging.
 3. Je order wordt direct gepakt en verpakt in goede koelverpakking, waarna deze -40 wordt weggezet.
 4. Rond 20:00 wordt je pakket overhandigt, jij ontvangt een TRACK AND TRACE.
 5. Hierdoor is via post-NL het pakket in 99% van de gevallen binnen 24uur bij de klant.
 6. Doet het pakket er langer over, geen probleem onze verpakking is berekent tot 72uur, of neem een perspex-box.

Koelvries koerier

Kies je voor onze Koelvries koerier dan zal deze op een zaterdag worden ingepland. Houd voor bestellen rekening met onze routes raadpleeg daarvoor onderstaande kaart van NL. goed in de gaten waneer uw bezorging in heel NL en grensgebied = 100% Diep-Ingevroren afgeleverd.

 1.    Ook in de zomer maanden en bij hittegolven.

  Hoe gaan wij te werk:

 2. Je heb gekozen voor koelvries koerier en ontvangt bij bestelling een bevestigingsmail.
 3. Na ordercontrole ontvang jij de zelfde dag nog een betaalbevestiging.
 4. De koerier daarna binnen 24h ingepland, dan ontvang jij de dag van ingeplande bezorging per email (zie hierboven routekaart NL) 
 5. De koerier neemt uitterlijk 24 uur voor de bezorgdag contact op, jij ontvangt de routeplanning en bezorg tijdstip. 

Standaardverzending naar België

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

Verzendkosten naar België bedragen voor normale zendingen €10,-.

Kies je voor verzending naar belgie en heeft je bestelling een waarde van meer dan €85,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

Géén same day delivery

Bij Aquafirma doen we niet aan same day delivery, ofwel vandaag besteld, vandaag nog in huis. Same day delivery is namelijk heel goed mogelijk, maar ook slecht voor het milieu. Om het te kunnen realiseren zou onze vervoerder een extra keer per dag langs moeten komen, moet er extra met verschillende vrachtwagens gereden worden naar de distributiecentra en moeten de bezorgers een keer extra met een vaak half lege bus hun bezorgroute rijden. Wij kiezen er dus bewust voor om geen same day delivery aan te bieden, om zo de CO2-voetafdruk van ons logistieke proces weer iets te beperken.

PakjeGemak

Wil je je bestelling afhalen bij een PostNL PakjeGemakpunt? Uiteraard is dit mogelijk bij Aquafirma. Kies voor standaardverzending en selecteer bij uw verzendadres een PakjeGemakpunt. Waar je je bestelling normaal thuisbezorgd krijgt, kun je deze afhalen op een van de vele PostNL PakjeGemakpunten.

Ophalen

Kies je voor ophalen, dan krijg je tijdens het bestel proces de adres gegevens toegestuurd. Wij gaan jou bestelling z.s.p. verzamelen in ons magazijn. Zodra dit voltooit is ontvangt je een mail dat de order kan worden afgehaald.

© 2017 - 2021 Aquafirma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel