Aquamest 15 in 1 pro tabs (25st)

Vorige Artikel 5 van 5
€ 8,99 (inclusief btw)
Voorraad 42 stuks

25 stuks Aquamest 15 in 1 Pro Tabs. Deze meststof mix van AQUAMEST in pilvorm dient voor het bemesten van aquariumplanten via de bodem. Gebruik op iedere 15 vierkante cm 1 bodem tablet. Deze zal gedurende 3 maanden uw moerasplanten van voeding voorzien.

Sommige aquarium planten zijn bijna geheel afhankelijk van aquariumbemesting via de wortels en hebben daarom niet voldoende aan vloeibare plantenbemesting. Denk aan de donkergroene moerasplanten zoals Anubias. Aquamest 15 in 1 Pro Tabs kan in combinatie met 19 in 1 Pro Fertilizer worden gebruikt en is verrijkt met gehydrolyseerd ijzer voor een goede opname van de ijzerbemesting. Gebruik je de 15 in 1 Pro Tabs in combinatie met de 19 in 1 Pro Fertilizer dan is er geen aanpassing in de normale dosis van de 19 in 1 Pro Fertilizer nodig. 

 

AQUAMEST 15 in 1 Pro TABS bevat de elementen: Fe (Ijzer), Mn (Mangaan), Zn (Zink), B (Bromide), Mo (Molybdeen), S (Zwavel), Mg (Magnesium), Ca(Calcium),Co (kobalt) Na (Natrium), V(Valadium) en bevat sporen van Ni (Nikkel), Rh(Rodium), Cl (Cloor) en Cu (koper).

 

© 2017 - 2023 Aquafirma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel