Navigatie

Aquamest 15 in 1 pro tabs (25st)

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 8,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 19 stuks
Aantal

25 stuks Aquamest 15 in 1 pro tabs. Deze meststof mix van AQUAMEST in pil vorm diend voor het bemesten van aquariumplanten via de bodem. 

Sommige aquarium planten zijn bijna geheel afhankelijk van aquariumbemesting via de wortels en hebben daarom, niet voldoende aan vloeibare plantenbemesting. Dit product kan in combinatie met 19 in 1 PRO fertilizer worden gebruikt en is verrijkt met gehydrolyseerd ijzer voor een goede opname van de voedingstoffen. Naast echte aquariumplanten bevatten veel aquaria, moerasplanten zoals Anubia. Moerasplanten zijn vaak donkergroen van kleur en halen voornamelijk voeding uit de grond. Deze zijn dus bijna geheel afhankelijk van voeding via de wortels en hebben daarom, niet voldoende aan alleen vloeibare plantenbemesting.

AQUAMEST 15 in 1 Pro TABS  kan in combinatie met 19 in 1 PRO Fertilizer worden gebruikt en is verrijkt met gehydrolyseerd ijzer voor een goede opname van de voedingstoffen.

Gebruik op iedere 15 vierkante cm 1 bodem tablet. Deze zal gedurende 3 maanden uw moerasplanten van voeding voorzien.

AQUAMEST 15 in 1 Pro TABS bevat In H2O (Water) opgeloste elementen: Fe (Ijzer), Mn (Mangaan), Zn (Zink), B (Bromide), Mo (Molybdeen), S (Zwavel), Mg (Magnesium), Ca(Calcium),Co (kobalt) Na (Natrium), V(Valadium) en bevat sporen van Ni (Nikkel), Rh(Rodium), Cl (Cloor) en Cu (koper).

© 2017 - 2019 Aquafirma | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel